Beindult a mémgyár a Tottenham-Arsenal meccs után
2015. február 08. írta: FirkAce

Beindult a mémgyár a Tottenham-Arsenal meccs után

Az észak-londoni derbit követően a Spurs drukkerei Harry Kaneről készített képekkel árasztották el az internetet.

kane1.jpg

Tegye fel a kezét az, aki az idei szezon előtt már hallott Harry Kaneről? Fogadni mernék, hogy Magyarországon elég kevés ilyen ember van. Pedig egy igazi csiszolatlan gyémántról beszélünk, akit 21 évesen Anglia legnagyobb reménységének kiáltott ki a közvélemény. A fiatal támadó nem vesztegeti az időt, hiszen minden egyes meccsen bizonyítja, hogy igenis érdemes vele számolni a válogatottban. Legutóbb a legnagyobb rivális Arsenalnak bökött oda egy jókorát, ugyanis a Tottenham az ő két góljával küldte haza az ágyúsokat a White Hart Lane-ről (2-1)! A Spurs drukkereinek több se kellett, máris az interneten tombolták ki magukat. Íme az eredmény - a Simicska-ügy után szabadon:

1. Kinek hiányzik Superman, ha van SuperKane? 

kane2.png

2. Dwayne „The Rock” Johnson már a múlté! 

kane3.jpg

 3. Minden embernek van példaképe! Cristiano Ronaldonak is! 

kane4.jpg

4. Méghogy csak Harry Potter tud varázsolni...Hagyjuk már! 

harry.jpg

 5. És végül a Tottenham jelenlegi helyzete egy képben összefoglalva:

kane.jpg

Ahogy azt látjátok a Twitter népe ismét igencsak kreatív volt! Bár azt eddig is tudtam, hogy érdemes figyelni a közösségi oldalt, ugyanis legutóbb az NFL-t és ámblokk az egész amerikai focit szidalmazó Wayne Rooney is ott tombolta ki magát. Persze ha jobbnál jobb képeket akarunk nézegetni, akkor arra ott van az Instagram is. Megéri a közösségi média megszállottjának lenni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://focinaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr387151803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása