Így még nem láttad a Real Madrid sztárjait
2015. január 24. írta: FirkAce

Így még nem láttad a Real Madrid sztárjait

Egy fiatal lány olyan képeket csinált a BL-címvédő játékosairól, amire talán csak nagyon kevesen képesek.

Ami a rövid szöveges üzenetek megosztásánál a Twitter, az a fotók posztolásánál az Instagram. A közösségi képmegosztó talán az egyik legnagyobb e-portfolióvá nőtte ki magát, így nem csoda, hogy tehetségesebbnél tehetségesebb srácok és csajok bukkannak fel. Én speciel egy fiatal lány profiljára akadtam rá, aki amellett, hogy divatot tanul és piszkosul jól rajzol, történetesen még Real Madrid drukker is. Oké, vannak ezzel így pár millióan, de azért arra fogadni merek, hogy nagyon kevesen rajzolnak úgy mint a húszas éveiben járó Alexandra Lee. Íme néhány gyöngyszem a munkáiból.

1. Sergio Ramos

ramos2.jpg

2. Karim Benzema

karimjo.jpg

3. Toni Kroos

tonojo.jpg

4. Álvaro Medrán

medranjo.jpg

5. Cristiano Ronaldo

roni.jpg

5+1. Gareth Bale - ami szerintem több mint elépesztő.!

És nem csak szerintem az, ugyanis maga a walesi szélső is megosztotta a saját Instagram profilján. Ha ez nem elég, akkor csak „zárójelesen” megemlíteném, hogy Spanyolország talán legíresebb napilapja, a Marca is foglalkozott a tehetséges lánnyal, aki egy külön oldalt kapott a neves újságban! Csak ismételni tudom magam: nem csoda! 

balejo.jpg

A Baleről készült utolsó két képet elnézve, sokan tényleg azt gondolhatják, hogy ez egy fotó. Alexandra Lee egyébként nem csak a Real Madrid focistáiról készít fantasztikus rajzokat, hanem többek között a Trónok harca (sorozat) főszereplőiről is. Ha érdekelnek a fiatal lány rajzai, akkor ide kattintva megnézheted az összeset. Megéri! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://focinaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr587104883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.01.26. 09:55:16

Céerhét a király,Bale kicsit zombis.:))

2015.01.26. 11:52:02

a focira kéne koncentrálni, mert az elég zűrősen megy mostanában a Realnak
süti beállítások módosítása