Ezek voltak Lionel Messi legszebb pillanatai 2014-ben:
2014. december 26. írta: FirkAce

Ezek voltak Lionel Messi legszebb pillanatai 2014-ben:

A brazíliai világbajnokság legjobb játékosának választott Lionel Messi az idei évben sem maradt adós a spanyol, illetve európai rekordok megdöntésével. Íme az argentin zseni legemlékezetesebb pillanatai a 2014-es évből:

1. 58 nap kényszerpihenő után Messi 2 góllal vette ki a részét a Getafe legyőzéséből (4-0) a Spanyol Király-kupában.

messi1.jpg

2. Üzenet a Camp Nou eredményjelzőjén, amely Lionel Messi előtt tiszteleg, aki megszerezve 370. gólját a Barcelona történetének legeredményesebb labdarúgója lett. Az Osasuna elleni mérkőzésen egyébként a 371. gólját is meglőtte.

messi2.jpg

3. 2014. március 23.: a nap amikor a négyszeres aranylabdás játékos mesterhármast szerzett a Real Madrid otthonában és az El Clásico-k legtermékenyebb játékosává nőtte ki magát, a maga 21 találatával!

messi3.jpg

4. Bár Argentína hosszabbításban alulmaradt Németországgal szemben a világbajnokság döntőjében, mégis Messit választották a torna legjobb játékosának. Azóta is vita tárgya, hogy miért ő kapta a vébé aranylabdáját.

messi4.jpg

5. Azt viszont már senki sem kérdőjelezheti meg, hogy ő a La Liga, azaz a Spanyol labdarúgó-bajnokság legeredményesebb focistája. Messi egyébként Telmo Zarra rekordját adta át a múltnak.

messi5.jpg

5+1. Spanyolország mellett Európában is egyeduralkodónak számít, ugyanis az Apoel Nicosia elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen az ősi rivális ikonjának, Raúlnak a rekordját döntötte meg, amivel ő lett a kontinens legeredményesebb játékosa. Azóta már 75 gól áll Messi neve mellett a legrangosabb kupasorozatban. 

messi6.jpg

És akkor 2015-ben folyt.köv...

(forrás: fifa.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://focinaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr927012277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása