A Juventus spanyolja semmi pénzért nem menne vissza a Real Madridba
2015. április 05. írta: FirkAce

A Juventus spanyolja semmi pénzért nem menne vissza a Real Madridba

Álvaro Morata ügynöke elárulta, hogy a fiatal játékos nem gondol a visszatérésre.

Aki tud, az mondjon olyan spanyol labdarúgót, aki zokszó nélkül kikosarazná a Real Madridot! Oké, Iniesta, Piqué, Busquets és még lehetne sorolni a Barcelona spanyoljait, azonban rajtuk kívül talán csak nagyon kevesen mondanának nemet Florentino Pérez megkeresésére. Na mármost, ami ennél is meglepőbb, hogy pont egy Real Madrid nevelést hagy hidegen a korábbi csapatának érdeklődése.

morata.jpg

A Juventus nyáron kaparintotta meg Moratát, aki azóta szépen bizonyítja, hogy igenis lehet rá számítani a kezdő csapatban is. A Torinóban pallérozódó csatár eddig 33 alkalommal öltötte magára a zebrák mezét, és ez idő alatt 11 gólt termelt (7 Serie A, 2 Bajnokok Ligája és 2 Olasz-kupa gól), valamint 5 gólpasszt is kiosztott már. Mindezt úgy, hogy olyan támadók szerepelnek mellette, mint a sokadik fénykorát élő Carlos Tévez, vagy a honfitárs Fernando Llorente. Az olasz bajnoki statisztikákat szemügyre véve láthatjuk, hogy Morata jelenleg a második legjobb gólvágó a Juventus együttesében a maga 7 góljával. Nem csoda, hogy felkeltette volt csapatának, a Real Madridnak a figyelmét.

A visszavásárlási opcióval rendelkező királyiak érdeklődése azonban hiábavalónak tűnik – legalábbis Morata ügynökének szavaiból ez derül ki. „Álvaro nagyon boldog a Juvetusnál, ezért nem gondolkozik a visszatérésen. Úgy érzi, hogy nagyon sokat fejlődhet még Torinóban, és azt is elárulta, hogy akár ingyen is hajlandó lenne játszani a Juventusban. Nagyon makacs fiú, aki imádja a zebrákat. A Real Madrid nem a Juventusnak akarta eladni, hanem egy olyan csapatnak, amely több pénz ajánlott az olaszoknál. Mégis Álvaroé volt az utolsó szó, aki a nagy nyomás ellenére is kitartott az álláspontja mellett. Hiába a Real Madrid érdeklődése, ha egy olyan játékost akarnak megszerezni, aki ott akar maradni, ahol jelenleg van” – mondta Alvaro Morata ügynöke, Guiseppe Bozzo.

Véleményezni lehet a kialakult helyzetet, azonban megjósolni senki sem tudja, hogy mi lesz az egész vége. Mindenesetre tegyünk egy nagy kérdőjelet a Morata-ügy végére. Elvégre is "Soha ne mondd, hogy soha!"

A bejegyzés trackback címe:

https://focinaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr577341868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása