Dzsudzsák egy vagyonba kerülne a Dortmundnak!
2014. december 25. írta: FirkAce

Dzsudzsák egy vagyonba kerülne a Dortmundnak!

Nagyon úgy tűnik, hogy igazak az orosz és német pletykák, melyek szerint Dzsudzsák Balázs télen Dortmundba költözhet. A Dinamo Moszkva benne is lenne az üzletben, azonban ahhoz, hogy tető alá tudják hozni a felek a transzfert, egész pontosan 10 millió eurót kéne kicsengetni a németeknek.

dzsudzsak-balazs.jpg

Az biztos, hogyha a Dinamo pénzt akar csinálni Balázsból, akkor minden ajánlatot meg kell hallgatni, hiszen a magyar játékos szerződése 2015-ben lejár. Arról nem is beszélve, hogy a 2.5 millió eurós fizetése eléggé megterheli a moszkvaiak pénztárcáját – főleg a mostani orosz helyzet miatt. Itt jön a képbe a BVB, amely finoman szólva sincs topformában (bár a BL csoportkörből elsőként jutott tovább), így nem lenne meglepő, ha az év elejét egy nagybevásárlással kezdenék.

És akkor utóiratként még tegyük hozzá, hogy Marco Reus esetleges távozásával egy elég fontos hely üresedne meg a jelenleg 17. pozícióban tanyázó Dortmund kezdőcsapatában. Az, hogy Dzsudzsák Balázs lesz-e a hiányzó láncszem még nem lehet tudni, viszont ha a 2013-as BL-döntős együttes megegyezik a Dinamóval, akkor kezdhetik nyomtatni a Dzsudzsák mezeket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://focinaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr777010399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása