Ibrahimovic saját magára cserélné az Eiffel-tornyot
2015. március 03. írta: FirkAce

Ibrahimovic saját magára cserélné az Eiffel-tornyot

A PSG svéd klasszisa egy hatalmas Ibra szoborral javítaná fel Párizs látképét.

Hanyag elegancia és arrogancia már-már szinonimái Zlatan Ibrahimovicnak, aki megannyi bezsebelt díj után azt is elmondhatja magáról, hogy viaszszobrot mintáztak róla. A csatár ezzel olyan társaságba került, melynek tagjai között szerepel Pelé, George Best, Franz Beckenbauer, Eric Cantona, David Beckham, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is.

ibra.jpg

Ibrahimovic természetesen azonnal lecsekkolta a Grevin Múzeumban kiállított hasonmását. „A jobboldalon látható srác viaszból, a baloldalon álló pedig acélból készült” – mondta a világsztár, aki szerint a következő lépés talán az lesz, hogy az Eiffel-torony helyére is egy Ibra-szobrot állítanak. Tipikus Zlatan Ibrahimovic.

Csak utóiratként szeretnék megemlékezni arról, hogy a PSG legnagyobb sztárja nemcsak az arrogáns vagy éppen vicces nyilatkozataival hívja fel magára a figyelmet. A rengeteg gólt termelő csatár legutóbb az egyik találata utáni cselekedete miatt került az összes sportújság címlapjára, hozzáteszem nem ok nélkül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://focinaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr337238033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.03.26. 14:57:28

sajnos öregszik, lehetne újra 20 éves...
süti beállítások módosítása