Ők a legdögösebb focistafeleségek
2015. január 02. írta: FirkAce

Ők a legdögösebb focistafeleségek

Pénz, luxusautók, kacsalábon forgó paloták és rohadt jó nők. „Nehéz” lehet a sztárfocisták élete az egyszer biztos. A csajokról készült lista után még jobban irigyeljük a labdarúgók mindennapjait.

Berényi Mikitől tudjuk, hogy két dolog kell ahhoz, hogy meghódítsunk egy jó nőt: Pénz&Sárm!!! Persze van, hogy az egyik is elég, de azért ha garantált sikert akarunk, akkor ki kell pipálni mind a kettőt. Na, a topbajnokságokban játszó focistáknak ez sikerült. És akkor most lássuk az eredményét:

1. Irina Shayk, Cristiano Ronaldo barátnője

A Real Madrid kétszeres aranylabdása még 2010-ben (egy Armani reklám készítésén) jött össze az orosz modellel. Bár mindenki azt hitte, hogy CR7-nek csak egy újabb trófea lesz Irina, ez még sem így lett, hiszen immáron 4. éve vannak együtt.irina.jpg

2. Shakira, Gerard Piqué kedvese

2010 a Barcelona védőjének, Gerard Piquének is emlékezetes év marad. És ezt nem csak azért mondom, mert a spanyol válogatottal vébét nyert Dél-Afrikában, hanem azért, mert akkor jött össze az aranytorkú énekesnővel. Kapcsolatuk azóta is virágzik, aminek ékes bizonyítéka, hogy hamarosan jön a második gyermekük Milan után.

2-shakira-and-gerard-pique.jpg

3. Lena Gercke, Sami Khedira csaja

Nem akarok szemét lenni, de a Pénz&Sármból Sami Khedira csak az egyiket pipálhatja ki. És az nem a Sárm. Ennek ellenére sikerült összeszednie Németország egyik legfelkapottabb modelljét! Respect Sami!

lena_meyer_landrut_sexy_pose_wallpapers.jpg

4. Alice Goodwin, Jermaine Pennant felesége

Azért valljuk be, hogy Pennant igencsak belenyúlt a tutiba azzal, hogy meghódította Goodwin kisasszonyt. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a kebelcsodának mennyire tetszik India, hiszen az egykoron a Liverpool csapatában is focizó Pennant jelenleg az FC Pune City alkalmazottja. Mielőtt valaki belémköt, tudom, hogy ez korántsem topcsapat...

alice-goodwin-6-2xpi938xhef1vwe1orhukq.jpg

5. Sara Carbonero, Iker Casillas barátnője

A Real Madrid kapusa és egyben csapatkapitánya is büszke lehet a kedvesére, akinek igenis helye van a listán.

sara.jpg

6. Ludivine Sagna, Bacary Sagna felesége

A Manchester City bekkje is megfogta az Isten lábát. Bár sokan megkérdőjelezték kettejük kapcsolatát, és azt gondolták, hogy a hölgy csak a pénz miatt van Sagnával, Ludivine jól bírja a kritikákat, és állítja, hogy odáig van a francia játékosért.

lud.jpeg

7. Melissa Satta, Kevin-Prince Boateng párja

Herceghez méltó hölgyet talált magának KPB, az FC Schalke 04 ghánai légiósa. Minden bizonnyal a német sajtó is odáig van Melissáért.

melissa_satta_.jpg

8. Sam Cook, Chris Smalling csaja

A Manchester United védője is minden este hálát mondhat a Jóistennek, ugyanis amellett, hogy egyre meghatározóbb játékosa csapatának, még a magánéletben is sikeresnek mondhatja magát. Már ha a párválasztásra gondolunk.

melissa.jpg

9. Pilar Rubio, Sergio Ramos kedvese

Az igazi természetes szépség, aki minden bizonnyal egyből felhívta magára Sergio Ramos figyelmét. A Real Madrid drukkereknek biztosan feltűnt, hogy amióta együtt van a Ramos-Rubio duó, azóta a régebben forrófejű védő erős jellemfejlődésen ment keresztül. Persze ebben az is jócskán közrejátszik, hogy Sergio Ramos nemrégiben apa lett.

pilar-rubio-gafas.jpg

10. Alex Curran, Steven Gerrard felesége

A Liverpool csapatkapitányának az utóbbi időben nem termett sok babér a focipályán, elvégre is csapatával nem tudott felmutatni semmit az angol veterán. Ennek ellenére a párkapcsolatával nincsenek gondjai. Mondjuk elnézve a feleségét, nem is lehet oka a panaszra.

132053.jpg

10+1. Federica Nargi, Alessandro Matri házastársa

A Genoa jelenlegi focistája minden bizonnyal ha egy sima és egyszerű srác lenne, akkor is válogathatna a hölgykoszorúból. Persze Federica Nargi mellett hülye lenne félrekacsintani. Nagri kisasszony egyébként több szépségversenyt is megnyert (Miss Cotonella, Miss Rome).

frederica-nargi4.jpg

Természetesen a lista teljesen egyénfüggő, és még legalább háromszor ennyi csajt felírhattam volna rá. 

A bejegyzés trackback címe:

https://focinaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr447033461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FirkAce 2015.01.02. 22:16:15

@Alex Schneider: Pontosan nem tudom, hogy mi lett a story vége, de októberben én annyit olvastam, hogy válságban van a kapcsolatuk.

Sandokohn - a maláj jiddis 2015.01.02. 23:50:44

Ennyi pénzzel, amivel ezek az aranylábú tuskók rendelkeznek, bármilyen jól kinéző ribancot megvehetnek.

whitenyihaha (törölt) 2015.01.03. 03:05:20

Hát én valahogy nem izgulok az agyon plasztikázott, kikent, szarrá ps-elt kurvákra.

okoskodó 2015.01.03. 08:36:51

Na jó, ezt eddig értem.

De főzni melyik tud?

Leguános Palacsinta, vagy nem 2015.01.03. 11:09:08

Nem azért a tíz fillérért, de ha szeptemberben végigsétáltok bármelyik magyar egyetemváros bármelyik felkapott buli vagy beszélgetős kiülős helyén, jobb csajokat lehet látni ezeknél a műtyúkoknál. Tucatjával.
süti beállítások módosítása